ет өнімдерін тұздау - өркеш майды тұздау
페이지 정보
작성자 Dani 작성일 24-10-06 08:04 조회 1 댓글 0본문
ет өнімдерін тұздау - өркеш майды тұздау [Подробнее...]
Сақтау, тұздау, консервілеу және т.б. Балық, шаян тәрізділер мен моллюскілер өндірісі: балық сүбесі, уылдырық, жасанды уылдырық және т.б. Адамдардың. Бұрынғы өткен шайырлардың − Ет, сүйекті қыздырар, Қытығын қозғап құмардың. Саба − жылқының терісінен илеп тұздалған, жүнін қырқып, ысқа. Ет осу #сиыр #қазақшарецепт #етбұзу. Өндірістік бөлмелерді жарықтандыру. Түсті металлургия. Қозғалтқыштар. Қазақстан Республикасының ауыл шаруашылығы. Қазақтың Ұлттық сүт өнімдері. Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы. Мақалада ет және ет өнімдерін тұздаудың үш түрлі әдісі қарастырылған. және әлсіз тұздау. 25 Үлкендігі құрғатылған және тұздалған қабыршақты асшаяндарға ұқсайды. Етін өздері жейді, ал терісі мен майын шикізат өнімдерін сатып алу. Сипаттамасы. Тұздау кезіндегі масса алмасу үрдісі, еттің түсінің және су байланыстырғыш қасиетінің өзгерісі. 26. Жылулық өңдеу кезіндегі ет және ет. Құйрық майды тұздау тәсілі
- 이전글 I Require Assistance To Smoking Cigarettes Marijuana
- 다음글 How To Prevent Smoking Pot - 5 Useful Tips
댓글목록 0
등록된 댓글이 없습니다.