ауру жиілігінің көрсеткіштері - сырқаттанушылық көрсеткіштері формула
페이지 정보
작성자 Minnie 작성일 24-06-16 19:10 조회 6 댓글 0본문
ауру жиілігінің көрсеткіштері - сырқаттанушылық көрсеткіштері формула [Подробнее...]
ЖОЖ 664.761.002.2. Ұнның органолептикалық, физикалық-химиялық көрсеткіштері мен ұн сапасын сынау әдістері. Оспанов Е.А., Туменова Г.Т., Саметова Г.Т., Шәкәрім атындағы Семей мемлекеттік университет, Қазақстан, E-mail- ru. Ұн – бидайды ұнтақтау нәтижесінде кебекпен немесе кебексіз шығатын ұнтақ тәрізді өнім. Ұнды түрге, типке және тауарлық сортқа бөледі. Ұнның түрі қандай дақылдан алынғанына байланысты анықталады. Ұнның негізгі тұрлеріне бидай және қара бидай ұндары жатады. СЖЖ жиілігінің таралу жиілігі дамыған елдерде жалпы популяцияның %, жасы > 65 төмен науқастардың 3-13% құрайды және әлемнің барлық дамыған елдерінде халық өлімінің негізгі себебі болып табылады. Батыс Еуропа елдерінде және АҚШ-та популяциясында СЖЖ таралу жиілігі %, жыл сайын бұл көрсеткіш екі есе артуда. Қант диабетімен сырқаттанушылық статистикасы жыл сайын өсуде [1]. Егер жағдай сол қарқынмен дамитын болса, онда 2025 жылға қарай диабетпен ауыратын науқастардың саны 2 есе артады. 57,8% ы глюкоза деңгейінің мақсатты көрсеткіштері туралы хабардар болды. 8. Массовую долю влаги в пектине (%) рассчитывали по формуле: 38. Көрсеткіштердің спорттық қолдаудың аз болуына орай бірінші жəне нейродегенерацияға əкеліп, созылмалы аурулар кластері дамуына. Электр энергиясының сапасын сипаттайтын, қасиеттерін анықтайтын электр энергиясы сапасының негізгі көрсеткіштеріне [1]: 1) кернеудің ауытқуы (
댓글목록 0
등록된 댓글이 없습니다.