кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар және сақтау шарттары - кондитерлік цех > 자유게시판

본문 바로가기

사이트 내 전체검색

кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар және сақтау шарттар…

페이지 정보

작성자 Jerrod 작성일 24-09-18 12:03 조회 8 댓글 0

본문

 
сколько стоит тесла модель x  
 
 
 
 

 
 
кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар және сақтау шарттары - кондитерлік цех [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Қазақстан Республикасы Денсаулық сақтау министрінің м.а. 2023 жылғы 4 сәуірдегі № 59 бұйрығы. "Кондитерлік өнімдерді өндіру объектілеріне, кондитерлік өнімдерді өндіру, өлшеп-орау. 3.Кондитерлік бұйымдарды стандарттау. 3.1.Шикізат және қосымша матиралдарға қойылатын талаптар. Кондитерлік бұйымдарді өндіруде негізгі және негізгі қосымша шикізат қолданылады. Кондитерлік бұйымдарды өндіру объектілеріне қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық. Кондитерлік өнімдерді өндіру объектілеріне, кондитерлік өнімдерді өндіру, өлшеп-орау, тасымалдау, сақтау, өткізу, кәдеге жарату және жою шарттарына қойылатын санитариялық. Кондитерлік бұйымдарды және өндірісте қолданылатын тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау, тасымалдау және өткізу өнімнің қауіпсіздігі мен сапа көрсеткіштерін сақтауды қамтамасыз ететін. Кондитерлік өнімдерді қаптамаға қойылатын талаптар келесі өндіріс ережелерін белгілейді: целлофан немесе пластмассадан жасалған қаптамалар пломбалануы керек; жұмсақ қаптаманы таспамен. Дайын өнімді сату шарттары мен шарттарын сақтауды бақылау. Білімдер: 1. Кондитерлік өнімдердің сапасына қойылатын талаптар. 2. Таңбалау түрлері. 3. Ілеспе. Кондитерлік бұйымдарды және өндірісте қолданылатын тез бұзылатын тамақ өнімдерін сақтау, тасымалдау және өткізу өнімнің қауіпсіздігі мен. Кондитер өнімдері энергетикалық құндылығы жоғары, жағымды иісімен және хош иісті, тәтті, дәмді, көрікті, сыртқы түрімен сипатталады. Осылайша, кәсіпорынға түсетін шикізат, оларды сақтау шарттары және өндіріске дайындау SanPiN 2. 96 Нан, нан және кондитерлік өнімдерді өндіру санитарлық ережелері мен нормаларына сәйкес. Қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын санитариялық. Кондитерлік өнімдердің құрғақ заттары, ең алдымен, негізгі органикалық компоненттермен және аз мөлшерде, бейорганикалық компоненттермен (минералды заттар) ұсынылған құрғақ заттар. Кондитерлік өнімдердің химиялық құрамы Скачать. Осылайша, кәсіпорынға түсетін шикізат, оларды сақтау шарттары және өндіріске дайындау SanPiN 2. 96 Нан, нан және кондитерлік өнімдерді өндіру санитарлық ережелері мен нормаларына сәйкес. Кондитер жұмысының мазмұнына әртүрлі кондитерлік өнімдер: пирожный, печенье, торт, десерт, салмалар мен кремдер жасау, дайын өнімдерді безендіру және.

арман кітабы күйеуінің қолындағы сақина сиқырлы өнер фантастикасы медицина қызметкерлерінің құқықтары мен міндеттері, медициналық құқық презентация нурикамал әнінің тарихы ол не сезінеді әуесқойлар tarot



ислам діні кітабы, діни кітаптар скачать менің арманым эссе 6 сынып, эссе менің арманым 4 сынып жаңа қайшыларға арналған сюжет зодиак белгілері стрелец үйде бұзылған тұзбен бұзылуды жою
казахский язык для иностранцев
қазақстандағы әлеуметтік теңсіздік эссе
ребус қазақша мақал мәтелдер жауабымен

түркістан сарайы шымкент концерт
списки депортированных немцев в казахстан
look at that window

.
==============================================================

~~~~~ танака меморандумы деген не қазақша ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

  • 12 Cranford Street, Christchurch, New Zealand
  • +64 3 366 8733
  • info@azena.co.nz

Copyright © 2007/2023 - Azena Motels - All rights reserved.